Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Va ser idea del meu fill preparar aranyetes de Halloween, i em va ajudar a banyar els cake-pops en els encenalls de xocolata. Les potes les vam fer amb regalèssia i els ulls amb caramels. El pitjor va ser trobar una base on poder punxar els palets, teníem unes planxes de suro que semblaven ideals però al final van ser un desastre i no hi havia forma de redreçar les aranyes….encara que com va dir el meu fill, són per fer por i així queden més autèntiques…bé…intenteu mirar-les des d’aquesta perspectiva 😉

Quan ens varem cansar de punxar regalèssia i de que es suïcidessin més cake-pops, varem passar al pla B: arrebossar els que quedaven en caramels, uns cake-pops-cursis segons el meu fill, encara que a mi em semblen molt macos. No sé quant temps trigaré a repetir l’experiència, però cal reconèixer que un cake-pop recent sortit de la nevera està deliciós! Us hi animeu?

Ingredients per al bescuit:

  • 2 ous
  • 80 g de sucre
  • 130 g de nata
  • 130 g de farina de rebosteria
  • 3 cullerades de cacao pur en pols
  • 1 pessic de sal
  • 1/2 sobre de llevat
  • mantega per greixar el motlle

Ingredients per al farcit i decoració:

  • 60 g de formatge Philadelphia
  • 120 g de sucre mòlt
  • 1 tableta de xocolata fondant trossejat
  • 100 g de xocolata amb llet trossejat
  • 1boletes de colors i de xocolata per arrebossar
Preparació:
Comencem fent el bescuit. Posar en el got de la Thermomix els ous i el sucre, barrejar 4 min/40º/vel 4. Afegir la nata, la farina, el cacao, la sal, el llevat i barrejar 4 seg/vel 5. Acabar d’embolicar amb l’espàtula, abocar en un motlle prèviament greixat i hornear uns 20 minutos a 180ºC. Retirar i deixar refredar.
Quan el bescuit estigui ben fred, trossejar-ho i introduir-ho en el got net i sec, i triturar 10 seg/vel 5. Afegir el formatge cremoso i el sucre mòlt i barrejar 20 seg/vel 5. Retirar la mescla del got i formar boles amb les mans de 20-25 g aproximadament. Deixar reposar en el frigorífic almenys 30 minuts.
Transcorregut aquest temps, fondre la xocolata al bany maría o en el microones. Mullar la punta roma d’un escuradents de broqueta en la xocolata i punxar cada bola de bescuit sense travessar-la. Deixar reposar en el congelador 30 minuts (per evitar que els cake pops se suïcidin).
Remullar les boles de bescuit en la xocolata i decorar al gust. Deixar-los reposar en la nevera fins al moment de servir. És important que la xocolata fosa estigui al punt just, si és necessari escalfar-ho de tant en tant fins a acabar de banyar tots els cake pops.