El cuiner Edgar Rodríguez Santos, amb la col·laboració de Benet Torres, ha estat proclamat guanyador del primer premi del Concurs Nacional de
Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes
Aquest 23 d'abril, podeu viure una diada de Sant Jordi especial amb aquesta recepta. Es tracta d'un pa original que us pot servir per sorprendre
Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró
Les croquetes casolanes solen ser un encert que et poden treure de diferents fregats, des d’uns entrants a un sopar improvisat. En
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina
7 mins de lectura
1 És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Granada de carabassons
2 mins de lectura
2 Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.
Escalfar al microones una mica l'aigua en un bol. Barrejar amb la mantega i el sucre fins que ambdues estiguin dissoltes.
Empezaremos preparando la mousse de foie-gras. Colocaremos la gelatina dentro de un vaso y la cubriremos con agua fría para que se
Recepta de canelons de bolets
3 mins de lectura
4 Un plat ideal per aquestes festes
Pa pícnic tres sabors
1 min. de lectura
1 1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir
Pesarem l'aigua i el saïm i els posarem dins una olla (millor que sigui grossa), encendrem el foc i esperarem que bulli.
Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre glacé .
Preparar un almívar a punt de fil fort o 150 º ( per això heu
Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.