Ingredients
- 400 g glaçons
- 50 ml llet
- 100 g sucre *glas.
- 2 cullerades soperes de llet condensada
- 100 g avellanes
- Llavors de xocolata al gust
Elaboració
Posau les avellanes senceres en el recipient de la batedora i bateu-les fins que estiguin ben picades. Afegiu-hi el sucre glas i ho bateu tot. Després hi incorporau la llet i la llet condensada i ho tornar a batre.
A continuació, hi afegiu el gel i ho bateu fins que els glaçons s’hagin picat bé. Incorporau-hi les llavors de xocolata al gust (jo n’hi he posat un grapat) i ho tornau a batre.
Posau la mescla en un recipient apte per congelar i ficau-ho en el congelador devers 45 minuts. Treis-ho i removeu-ho amb una forquilla. Després, tornau-ho a ficar al congelador.
A l’hora de servir-ho, podeu posar unes quantes llavors de xocolata per damunt per fer-ho més vistós.