Gelat de tomàquet

3 mins de lectura
4

En un bol preparem el mix per gelats, per això posem tots els ingredients en un bol i basta que els barregeu

Iogurt gelat de cireres

1 min. de lectura

Rentar i treure els pinyols de les cireres. Posar-les en un bol juntament amb el sucre i el rom, barrejar i deixar

Gelat de Carquinyolis i Moscatell

1 min. de lectura

ELABORACIÓ
Posar la llet, el sucre i l'extracte de vainilla en una olla i portar a ebullició.
Baixar el foc i deixar bullir destapat

Polo de prèssec paraguaio

1 min. de lectura

Tritutar 4 prèssecs paraguaios amb 200ml de llet condensada i 200 ml d'aigua. Posar el resultat en motlles i congelar.

Polo de menta cremós

1 min. de lectura

Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta. Posar el resultat en motlles i congelar.

Polo de menta i xocolata

1 min. de lectura

Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en

Gelat de Ricotta i mel

1 min. de lectura

Batre 150 ml de nata amb 220 g de Ricotta fins semimuntar-la. Posar-la al congelador. Quan estigui gelada, passar-la pel la batedora.

Polo de pinya i menta

1 min. de lectura

Triturar unes fulles de menta amb el suc d'una pinya. Posar el resultat en motlles i congelar.

Polo de iogurt i gerds

1 min. de lectura

Triturar 125 g de gerds amb 2 iogurts, 100 ml de llet i 2 cullerades de sucre. Posar el resultat en motlles

Polo de cireres

1 min. de lectura

Barrejar 200 ml de coulis de cirera amb 200ml de llet condensada i 150 ml de llet. Posar el resultat en motlles

Gelat de nata i pinyons

1 min. de lectura

Batre 400 ml de nata amb 3 cullerades de xucre fins muntar-la. Afegir tres cullerades de pinyons i barrejar suaument. Posar-la al

Gelat de tambor d’ametla

2 mins de lectura

1.Primer farem el tambor d'ametla, que podeu veure la recepta aquí. En picarem 200 g fins, i els altres 200 g els