En un bol dipositeu la nata, la crema de formatge, la llet condensada i la llet sencera, i bateu. Afegiu la mel
Es bull la beguda de soja amb la canella, vainilla i pell de llimona.
Es fa una crema anglesa amb els vermell d'ou
Gelat de tomàquet
En un bol preparem el mix per gelats, per això posem tots els ingredients en un bol i basta que els barregeu
Rentar i treure els pinyols de les cireres. Posar-les en un bol juntament amb el sucre i el rom, barrejar i deixar
ELABORACIÓ
Posar la llet, el sucre i l'extracte de vainilla en una olla i portar a ebullició.
Baixar el foc i deixar bullir destapat
Tritutar 4 prèssecs paraguaios amb 200ml de llet condensada i 200 ml d'aigua. Posar el resultat en motlles i congelar.
Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta. Posar el resultat en motlles i congelar.
Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en
Batre 150 ml de nata amb 220 g de Ricotta fins semimuntar-la. Posar-la al congelador. Quan estigui gelada, passar-la pel la batedora.
Triturar unes fulles de menta amb el suc d'una pinya. Posar el resultat en motlles i congelar.
Triturar 125 g de gerds amb 2 iogurts, 100 ml de llet i 2 cullerades de sucre. Posar el resultat en motlles
Barrejar 200 ml de coulis de cirera amb 200ml de llet condensada i 150 ml de llet. Posar el resultat en motlles
Posau les avellanes senceres en el recipient de la batedora i bateu-les fins que estiguin ben picades.
Pel trossets de cookies: Batem la mantega amb el sucre morè i blanc.
Batre 400 ml de nata amb 3 cullerades de xucre fins muntar-la. Afegir tres cullerades de pinyons i barrejar suaument. Posar-la al
1.Primer farem el tambor d'ametla, que podeu veure la recepta aquí. En picarem 200 g fins, i els altres 200 g els