Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients
200 ml de nata
200 grams de formatge crema tipus philadelphia
200 ml de llet condensada
250 ml de llet sencera
1 cullerada de mel
2 cullerades de sucre llustre
3 cullerades generoses de praliné de festucs
150 grams de gotes de xocolata blanca
festucs trinxats i boletes de cereal recobertes de xocolata blanca per decorar

Elaboració
En un bol dipositeu la nata, la crema de formatge, la llet condensada i la llet sencera, i bateu. Afegiu la mel i el sucre llustre i bateu una mica més. Finalment afegir el praliné de festucs i acabar de batre. Després col·locar a la geladora, i „mantecar“ durant uns 30 minuts. En els últims cinc minuts afegir-hi les gotes de xocolata blanca. Tot seguit, col·loqueu-lo en un recipient, i manteniu al congelador unes tres hores més. Serviu acompanyat de festucs trinxats i boletes de cereal recobertes de xocolata blanca.