Ingredients
per unes 12 piruletes
- 90 grams d’arròs inflat de xocolata
- 150 grams de núvols
- 22 grams de mantega
- un grapat de candy melts del color que escolliu
- una culleradeta de crisco o mantega vegetal (opcional)
- sprinkles
Elaboració
Es desfà la mantega, a foc baix, i s’hi afegeixen els núvols. Cal no deixar de remenar.
Quan s’hagin desfet completament, hi afegim l’arròs inflat. Continuem remenant i barrejant bé fins que apareguin tot de fils. Llavors aboquem la massa dins un motlle untat de mantega o esprai antiadherent i deixem assecar, com a mínim, 3 o 4 hores. Desemmotllem, i tallem a gust. Hi clavem palets i les suquem en candy melts desfets (si cal, perquè quedin més líquids, hi afegiu una culleradeta de crisco o mantega vegetal), parcial o totalment. Abans que s’assequi el candy melts, les decoreu amb sprinkles de colors.






