Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients
per unes 12 piruletes

  • 90 grams d’arròs inflat de xocolata
  • 150 grams de núvols
  • 22 grams de mantega
  • un grapat de candy melts del color que escolliu
  • una culleradeta de crisco o mantega vegetal (opcional)
  • sprinkles

Elaboració
Es desfà la mantega, a foc baix, i s’hi afegeixen els núvols. Cal no deixar de remenar.
Quan s’hagin desfet completament, hi afegim l’arròs inflat. Continuem remenant i barrejant bé fins que apareguin tot de fils. Llavors aboquem la massa dins un motlle untat de mantega o spray antiadherent i deixem assecar, com a mínim, 3 o 4 hores. Desemmotllem, i tallem a gust. Hi clavem palets i les suquem en candy melts desfets (si cal, perquè quedin més líquids, hi afegiu una culleradeta de crisco o mantega vegetal), parcila o totalment. Abans que s’assequi el candy melts, les decoreu amb sprinkles de colors.