Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

Per a quatre persones
– 2 alvocats mitjancers
– 2 tomàtigues
– 1 ceba mitjancera
– Suc de mitja llimona
– Sal
– Tabasco
– 1 cullerada d’oli d’oliva verge

Preparació

Pelam els alvocats, millor si abans els donam un massatge amb els dits o els rodam una mica per la taula, es desfaran més fàcilment. Després els tallam i els llevam el pinyol. Pelam les tomàtiques i tallam la ceba i les posam, juntament amb els alvocats, al recipient de la batedora. Hi posam sal i una mica tabasco al nostre gust, i la cullerada d’oli i el suc de llimona. Per acabar, ho batem tot fins que aconseguim la textura que desitjam i ja està preparat per servir amb els natxos.