Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a quatre persones
– 2 alvocats mitjancers
– 2 tomàtigues
– 1 ceba mitjancera
– Suc de mitja llimona
– Sal
– Tabasco
– 1 cullerada d’oli d’oliva verge

Preparació

Pelam els alvocats, millor si abans els donam un massatge amb els dits o els rodam una mica per la taula, es desfaran més fàcilment. Després els tallam i els llevam el pinyol. Pelam les tomàtiques i tallam la ceba i les posam, juntament amb els alvocats, al recipient de la batedora. Hi posam sal i una mica tabasco al nostre gust, i la cullerada d’oli i el suc de llimona. Per acabar, ho batem tot fins que aconseguim la textura que desitjam i ja està preparat per servir amb els natxos.