Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

Per a 4 persones:

– 4 magranetes amb sèsam
– 1/2 lletuga
– 1 tomàtiga
– 1 ceba
– 4 tallades o llenques de formatge cheddar
– 4 ous
– 250 g de carn capolada
– 100 g de bacó
– Sal
– Pebre bo
– Orenga

Opcional
– Quètxup, mostassa i/o maonesa al gust.

Preparació

Per començar hem de preparar la carn capolada, que la podeu comprar de vedella, de porc, mesclada, de xot o de pollastre i indiot.

Agafarem la carn, la posarem dins una font i la salpebrerem, hi afegirem una mica d’orenga al gust i en estar tot ben mesclat farem quatre hamburgueses de la mateixa mida. Perquè no s’esflorin, usrecoman enfarinar-les una mica abans de posar-les al foc.

Posarem la carn a la planxa, el bacó i els ous. Quan la carn estigui quasi feta hi posarem el formatge damunt i esperarem que s’acabi de fer.

Dins una paella prèviament podeu caramel·litzar la ceba amb Pedro Ximénez, o també la podeu menjar crua.

Per emplatar posarem el pa, una mica de lletuga, l’hamburguesa, el bacó, una rodanxa de tomàtiga, un ou, la ceba caramel·litzada i taparem amb l’altre part del pa.

L’hamburguesa se sol acompanyar amb un grapat de patates fregides.

Bon profit!