Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

Per a 4 persones:
– Pa de motlle, sense vorera, tallat longitudinalment
– 100 g de gambes cuites capolades
– 100 g de formatge gouda, en tallades fines
– 3 llesques de pernil dolç
– 3 tomàtigues tallades en rodanxes fines
– 4 pastanagues ratllades
– 2 ous bullits tallats
– 5 cullerades de maionesa
– 2 cullerades de ketxup
– 50 g d´enciam variat
– Mantega per posar al motlle

Preparació

Barrejam la maionesa i el kètxup. En reservam dues cullerades a part i el que queda ho mesclam amb les gambes, les pastanagues, els ous i l’enciam.
Després, posam mantega al motlle. Al fons, hi posam una capa de pa, la salsa rosa reservada i les tallades de pernil dolç i el formatge. Hi posam una altra capa de pa.
A continuació, hi posam les tomàtigues i hi distrubuïm la barreja de lletuga i, finalment, acabam amb una altra capa de pa. Ho pressionam i ho tapam amb film transparent. Ho guardam a la gelera durant 4-5 hores. El servirem tallat en llesques gruixudes.

Suggeriments: Les gambes es poden substituir per tonyina en conserva amb oli d’oliva.