Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a 4 persones:
– Pa de motlle, sense vorera, tallat longitudinalment
– 100 g de gambes cuites capolades
– 100 g de formatge gouda, en tallades fines
– 3 llesques de pernil dolç
– 3 tomàtigues tallades en rodanxes fines
– 4 pastanagues ratllades
– 2 ous bullits tallats
– 5 cullerades de maionesa
– 2 cullerades de ketxup
– 50 g d´enciam variat
– Mantega per posar al motlle

Preparació

Barrejam la maionesa i el kètxup. En reservam dues cullerades a part i el que queda ho mesclam amb les gambes, les pastanagues, els ous i l’enciam.
Després, posam mantega al motlle. Al fons, hi posam una capa de pa, la salsa rosa reservada i les tallades de pernil dolç i el formatge. Hi posam una altra capa de pa.
A continuació, hi posam les tomàtigues i hi distrubuïm la barreja de lletuga i, finalment, acabam amb una altra capa de pa. Ho pressionam i ho tapam amb film transparent. Ho guardam a la gelera durant 4-5 hores. El servirem tallat en llesques gruixudes.

Suggeriments: Les gambes es poden substituir per tonyina en conserva amb oli d’oliva.