Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El restaurant Andana va obrir les portes el mes de maig de 2020, després de viure els moments més durs i més plens d’incertesa de la pandèmia generada per la covid-19. Maca de Castro va decidir no obrir el restaurant d’alta cuina al Port d’Alcúdia i centrar totes les forces amb el seu germà Dani per obrir el primer restaurant del grup de Castro a Palma, a l’antiga estació del tren de Palma.

Hi ha que ha definit Andana com una aposta comercial que no està barallada amb la qualitat. Tal vegada seria més encertat definir-la com un pret-a-porter de la cuina selecta, és a dir, una manera de fer-la accessible al gran públic.

Maca de Castro hi elabora plats senzills, amb producte local i de temporada, ben cuinats, amb molt d’esment.

Hi hem tastat les llenties fetes en paella, amb gamba i fumet de marisc, com va popularitzar Toni Serapio del restaurant Sa Roqueta (Portitxol). També hem passat gust amb els ous romputs amb tòfona, o la coca. Altres plats que hi podeu trobar, segons l’època de l’any són els potons amb caragols, les croquetes de la casa o el jarret (part posterior de la juntura de les potes de darrere) de me, fet a baixa temperatura. Trieu el que trieu al restaurant Andana de Palma, us en llepareu els dits.

Nota: les fotos es varen fer quan l'obertura a l'interior era permesa, a final de 2020.
View larger map