Andana Palma Restaurant

El restaurant Andana va obrir les portes el mes de maig de 2020, després de viure els moments més durs i més plens d’incertesa de la pandèmia generada per la covid-19. Maca de Castro va decidir no obrir el restaurant d’alta cuina al Port d’Alcúdia i centrar totes les forces amb el seu germà Dani per obrir el primer restaurant del grup de Castro a Palma, a l’antiga estació del tren de Palma.

Hi ha que ha definit Andana com una aposta comercial que no està barallada amb la qualitat. Tal vegada seria més encertat definir-la com un pret-a-porter de la cuina selecta, és a dir, una manera de fer-la accessible al gran públic.

Maca de Castro hi elabora plats senzills, amb producte local i de temporada, ben cuinats, amb molt d’esment.

Hi hem tastat les llenties fetes en paella, amb gamba i fumet de marisc, com va popularitzar Toni Serapio del restaurant Sa Roqueta (Portitxol). També hem passat gust amb els ous romputs amb tòfona, o la coca. Altres plats que hi podeu trobar, segons l’època de l’any són els potons amb caragols, les croquetes de la casa o el jarret (part posterior de la juntura de les potes de darrere) de me, fet a baixa temperatura. Trieu el que trieu al restaurant Andana de Palma, us en llepareu els dits.

Nota: les fotos es varen fer quan l'obertura a l'interior era permesa, a final de 2020.
Visualitza el mapa complet

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants