Forn Fondo

El Forn Fondo és un dels establiments més antics i amb més història de Palma i de Mallorca en actiu. Des de l’any 1911 el gestiona la mateixa família. Ara bé, el forn existeix des de l’any 1742.

Són coneguts per la tarta reina, de la qual se n’atribuexien la creació, els bombons i les pastes artesanes i típiques de Mallorca com les ensaïmades, el braç de cardenal, juntament amb els quartos embatumats, els cremadillos i els rubiols.

Per Tots Sants hi trobareu rosaris ensucrats, la majoria dels seus components com les bolles de massapà, els bombons, les galletes conegudes com paciències (o pets de monja), les gominoles i la patena de xocolata són elaborades per ells mateixos. També són populars els panellets que hi fan.

El nom prové de l’antiga entrada, ubicada al carrer de les Caputxines. Per accedir-hi s’havien de baixar uns escalons i al fons s’hi trobava el taulell que despatxava les comandes, juntament amb el forn.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants