Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El Forn Fondo és un dels establiments més antics i amb més història de Palma i de Mallorca en actiu. Des de l’any 1911 el gestiona la mateixa família. Ara bé, el forn existeix des de l’any 1742.

Són coneguts per la tarta reina, de la qual se n’atribuexien la creació, els bombons i les pastes artesanes i típiques de Mallorca com les ensaïmades, el braç de cardenal, juntament amb els quartos embatumats, els cremadillos i els rubiols.

Per Tots Sants hi trobareu rosaris ensucrats, la majoria dels seus components com les bolles de massapà, els bombons, les galletes conegudes com paciències (o pets de monja), les gominoles i la patena de xocolata són elaborades per ells mateixos. També són populars els panellets que hi fan.

El nom prové de l’antiga entrada, ubicada al carrer de les Caputxines. Per accedir-hi s’havien de baixar uns escalons i al fons s’hi trobava el taulell que despatxava les comandes, juntament amb el forn.

Ver mapa más grande