Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El pastisser Lluís Pérez regenta aquest temple de les delícies fines i dolces. Una casa de plaer on hi podeu trobar pastissos variats, xocolates, tòfones fredes i moltes altres delícies elaborades per aquest pastisser serè i amb les idees clares, que prepara pastissos „senzills i sense artificis“ (segons paraules del mateix Pérez), com el pastís de llimona i merenga o el de xocolata, entre altres.

També hi elabora pa, croissants; a més de preparar cafès i tes. També fa càterings i pastissos per a noces en format gros i individual. Es va formar a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, ha treballat a restaurants de Barcelona, Londres i França i ha format part durant dos anys i mig de l’equip del xocolater i pastisser català Oriol Balaguer.

L’any 2013 va guanyar el Concurs Internacional de Figures de Xocolata, organitzat pel Museu de Xocolata de Barcelona. L’any 2015 va formar part de l’equip espanyol de la Copa del Món de Pastisseria. El mes de juliol d’aquest mateix any va obrir la seva pastisseria a Palma. L’any 2017 va ser guardonat amb el Premi Pastisser de l’Any per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears.

View larger map