Leider ist der Eintrag nur auf Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El restaurant hindú de Palma Nawaab ofereix una cuina variadafeta al tandoor (un tipus de forn cilíndric fet amb argila que és habitual a l’Índia, Pakistan i altres estats de l’Orient Mitjà i Àsia central). El propietari del restaurant Nawaab és Attaullah Cheema, un pakistanès que va arribar a Mallorca fa 20 anys.

S’ha apostat per decorar el restaurant d’una manera més moderna i segueix les directrius de la cadena anglosaxona Nawaab, molt coneguda a Anglaterra. Hi trobareu menús per a parelles i menú del dia a molt bon preu.

Dels plats de la carta, cal destacar les verdures pakora, el pollastre amb anacards i ceba; el xot amb gingebre i acompanyat d’arròs, el xot bhuna o el mixt Nawaab, con gambotes, kebab, verdures i pollastre tika. De postres, podeu optar pel kheer, una saborosa proposta a base de sèmola d’arròs i pastanaga, a més de les infusions com la de te negre amb cadamom i llet.

 

View larger map