Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El restaurant Cor Barra i Taula de Palma és l’aposta del cuiner Santi Taura per oferir els plats més populars de la cuina de Mallorca, com el variat o les coques, juntament amb altres propostes variades, com els canelons de carn, el llonguet de calamars o el llonguet cubà, entre altres, amb l’objectiu d’esdevenir una fonda de menjar popular al centre de la ciutat, just devora del Mercat de l’Olivar.

Es divideix en tres espais, la terrassa, la barra (on la gent menja al voltant del tasser i en els taulells de devora les finestres) i la sala (situada al primer pis, especialment pensada per a grups). La cuina és oberta tot el dia, matí, migdia i vespre.

Santi Taura ha posat al capdavant de Cor Barra i Taula al cuiner Jaume Comas, amb qui confia fa anys, que s’encarrega de comandar els fogons d’aquest restaurant que també es caracteritza per oferir una variada carta de vins mallorquins.

View larger map