Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L’elegància i el bon gust són símbols del restaurant Fera de Palma. Un espai creat per Ivan Levy i el cuiner Simon Petutschnig, que combina la cuina selecta, amb l’art i la música. De fet, està decorat amb obres dels artistes Lin Utzon, Toni Garau, Ñaco Fabré, Toni Pedraza, Liliane Csuka, entre altres.

Simon Petutsching, que va ser el responsable de la cuina del restaurant Quadrat de l’Hotel Sant Frances de Palma, fusiona la cuina mediterrània i l’asiàtica amb un estil propi i equilibrat com bé demostren alguns dels seus plats: alga nori amb vedella wagyu i tòfona negra mallorquina, i la corbina amb crema de carabassa, roca amb curri i cremós de llimona i coriandre.

El restaurant es troba als baixos de l’entitat Circulo Mallorquín, fundada per les capes aristòcrates de Palma l’any 1851. Durant molts anys el mateix local també va ser el restaurant especialitzat en carn anomenat Tierra Aranda.

View larger map