Restaurant Fusión 19

A la Platja de Muro, hi trobareu el restaurant Fusión 19, un concepte gastronòmic de cuina selecta  que combina l’essència mediterrània i els tocs més avantguardistes amb l’objectiu de sorprendre els comensals.

El responsable de la proposta culinària és el xef Javier Hoebeeck. Hi ofereix dues propostes complementàries. D’una banda, preparen una selecta proposta de gunkans, sashimis, nigiris i rols. De l’altra, hi elaboren plats com l’alvocat a la brasa amb tàrtar de salmó i llet de tigre, o la lassanya cruixenta amb curri de peix i herba llimonenca.

Ara bé, allò més recomanable és gaudir del menú degustació, una proposta molt treballada, en la qual es cuida molt el producte i que sol tenir devers 10 passas i més de 40 elaboracions.Plats que han fet en aquest menú són  gambes vermelles amb cítrics i gel d’alga, pop cruixent amb mojo vermell i crema de colflori i vainilla o el filet de vedella blanca amb escuma de patata i espàrrecs verds fumats.

El restaurant Fusión 19 ofereix un espai diàfan, minimalista, des del qual es pot veure com treballen els cuiners amb cada un dels plats.

Més sobre Javier Hoebeeck
Javier Hoebeeck és una de les promeses del planter culinari de Mallorca. S’ha format a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. Va fer pràctiques a Zaranda i ha passat per les cuines d’Azurmendi, El Celler de Can Roca i Narisawa (a Tòquio), un dels millors restaurants d’Àsia. També s’ha format al Basque Culinary Center i, abans de fer feina a Fusión 19, amb Juanjo Genestar, va fer feina durant dues temporades al restaurant de l’hotel Jumeurah del Port de Sóller, amb el xef Javier Soriano.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants