En un entorn privilegiat i amb una vista espectacular de la tramuntana del ponent, hi menjareu pizzes primes, com la d´albergínia i camembert, o amanides com la de lletugues amb formatge de cabra gratinat amb vinagreta de fruites del bosc. També hi fan coa de rap enrevoltada de pernil salat o carpaccio d´estruç. De postres, pastís de brossat amb albercocs o pastís de xocolata amb cireres. Obert el 2006.
Visualitza el mapa complet




S´altre vespre i vaig sopar amb uns amics i francament no hem vist mai cosa igual: s´entorn es molt bonic, però es l´ùnic que es salva, el servei es pèssim, ni mica d´educació, ni mica de simpatia, ni idea de res de res, mès aviat sembla una tapadora d´alguna cosa il.legal.
Fa uns quants dies hi vàrem anar a sopar amb sa meva família.Vàrem demanar unes pizzes i,sa veritat,varen ser boníssimes.
Ens vàrem seure a la terrassa,el que no ens va agradar gens ni mica era un ca que tot es temps estava „emprenyant“ a devora sa taula.
Sa sorpresa ens la vàrem dur quan vàrem anar a pagar amb targeta i ens varen dir que no s´hi podia pagar,només en efectiu !!!!. Avui dia, és imprescindible a un restaurant poder pagar amb targeta.
Avui hi hem anat. Hi hem arribat devers les 20.30 hores. Hi havia 10 persones assegudes a la terrassa. Nosaltres n´érem 4 i ens hem instal·lat a l´interior. Quan la cambrera ha vingut ens ha dit que hauríem d´esperar 40 minuts perquè hi havia molta de gent.
Hem suposat que esperaven clients per omplir la sala interior, que només ocupàvem nosaltres, però després de demanar què passava, ens ha aclarit que es referia a les 10 persones que hi havia a la terrassa.
Malgrat que hi hagi només un cuiner i una cambrera, com poden ser tan poc professionals pel que fa a l´atenció? Es tracta d´un lloc on fan bàsicament pizzes i amanides. Haurien de ser un poc més professionals i pensar que si algú es desplaça fins a Galilea no li pots dir que haurà d´esperar 40 minuts per començar a sopar. Increïble
El menjar está molt bé: les pizzes són cruixents i els ingredients ben naturals. La part més fluixa és el servei, podrien ser més simpàtics.
Fa prop d´una setmana vàrem anar al Cafè Món. Res a dir sobre el menjar, però una cosa em va inquietar: com que tenen la cuina al fons de tot, un dels cambrers va passar amb el contenidor dels fems per davant tots els clients per dur-lo no sabem on. Ens va semblar poc professional que no esperassin a haver tancat per treure´l.