Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El cuiner Jonay Hernández ofereix en el restaurant La Vieja de Palma una proposta creativa, divertida y juganera per gaudir, assaborir i compartir tapes de la cuina canària. Hi trobareu des d’unes típiques papas arrugadas amb mojo a propostes més creatives i originals com el pepito de matalauva, que elaboren al mateix restaurant amb formatge de cabra de la raça majorera, farcit de carn fiesta. També hi cuinen el pop sancochado, el caneló de ropa vieja o unes originals postres que reten homenatge al plàtan, típic d’aquesta terra, i que Hernádez combina originalment amb pinya, galleta i tequila.

Aquest restaurant que té el nom d’un peix típic de les Illes Canàries no és el primer negoci de Jonay Hernández. El cuiner canari, que prové d’una familia de pescadors, s’ha fet popular amb el restaurant Flor de Sal, que regenta a Camp de Mar (Andratx), on hi prepara tapes d’autor i creatives.

Sempre defensor dels artesans, una qualificació amb la qual defineix l’ofici de cuiner, Jonay aposta per presentar molts dels seus plats en vaixelles personalitzades, fetes a Mallorca, concretament a Marratxí, per artesans del fang.

View larger map