Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Com cada mes de juliol, Santanyí celebra les festes que tenen Sant Jaume com a patró, pensades perquè tothom les gaudeixi sigui quina sigui la seva edat. Maria Pons, que enguany estrena la batlia, explica que les festes d’enguany han estat concebudes perquè la gent en passi gust i per això hi ha un gran programa d’activitats.

La gastronomia hi serà present de diverses maneres, per exemple: el dijous 18 amb el tradicional sopar a la fresca de pa amb oli a la plaça Major. A més a més, el programa de les festes està ben farcit d’activitats familiars i infantils com són les gimcanes i l’Olimpíada Pagesa, amb cites especials per a cada edat del infants, la volta en bicicleta per a tothom o el gran castell de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Jordà.

La música i les exposicions culturals també hi tendran un lloc destacat aquests dies, des de Victòria Lerma en concert, a continuació del pregó de les festes a la plaça Constitució, fins a la Gran Revetla Romeromania Bestial, un nou espectacle amb moltíssimes sorpreses. A més a més, el diumenge 28 hi haurà el primer Tardeo (Horabauxa) de Sant Jaume amb el grup WILDLAND i DJ’S KAAUBOS.

Aquesta només és una pinzellada, però en pots consultar tot el programa aquí. No hi pots faltar!