/

Sempre és bo si és de la Gelateria artesana Can Butxaca de Pollença

La família Martorell Valls fa gelats seguint la tradició iniciada el 1929

Tots els mesos de l’any són una bona època per menjar un bon gelat, però l’estiu és la temporada que més en compram. Amb neula o sense, sorbet o batut de gelat… hi ha moltes maneres d’assaborir-los.

Avui parlarem d’un dels plaers més irresistibles de Pollença: els gelats artesans de Can Butxaca. La família Martorell Valls continua la tradició iniciada el 1929, amb un ampli assortiment de gustos i sabors que fan les delícies de grans i petits. Tenen una carta de devers 50 gelats, dels que sempre n’hi ha 25 a l’expositor.

Els sabors clàssics com l’avellana, continuen essent un dels més demanats, però hi ha novetats que agraden molt com ara el gelat de xocolata jungly, i ametlla torrada amb stracciatella blanca i mostassa.

El mestre gelater Rafel Martorell Valls explica que  „la gelateria, anomenada Valls inicialment, la va crear el meu padrí, Rafel Valls Fuster, després que uns valencians li suggerissin vendre gelats, un negoci que podia complementar amb l’ofici de sabater. Va anar tan bé, que continuam la professió fins a dia d’avui“.

Entre les propostes que hi trobareu també hi ha sorbets, com també sandvitxos de gelat i els granissats, com el de pomada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ca’n Butxaca (@canbutxaca)

Martorell creu que „a la gent els agrada molt els nostres gelats perquè els feim amb aliments de la millor qualitat. Això ha fet possible que ens tenguin en compte com a complement gastronòmic de noces i celebracions, per això també tenim un carretó especial per a aquest tipus de cites, que volen diferenciar-se de la resta.

Can Butxaca obre de dilluns a diumenge de 8 a 23 hores. Hi podeu berenar, al matí o a l’horabaixa, o fer-hi un cafè, te o infusió. Per a qualsevol qüestió, telefonau al 682 33 34 19

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat