Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Un dels actes més entretinguts de les festes de la Mare de Déu del Carme a Cala Rajada és el que tendrà lloc el dilluns 15 de juliol, amb el sopar mariner. Les places són limitades i els tiquets es poden comprar al Forn Colau Nadal (Cala Rajada), a la botiga Bambi (Capdepera) i al bar de les festes el dia dels actes i, en cas que hi quedin places buides, el mateix dia del sopar.

Començarà a les 20.30 hores i durant la vetlada es farà un sorteig d’un quadre, que Fina Massanet ha fet donació en benefici de les Festes del Carme, com també d’altres obsequis.

El vespre acabarà amb la cantada d’havaneres, que aquest 2019 arriba a la 24a edició. Hi participen grups i corals i tothom que s’hi vulgui apuntar. La inscripció s’ha de fer abans de començar. A més a més, hi podeu beure rom cremat fet, com cada any, per na Pastori.

Foto: Ajuntament de Capdepera