Correcció:
Aquesta activitat es va fer al 2015
Disculpau d’error
Es farà el 6 de febrer al Convent de la Immaculada Concepció de Palma
El cuiner Miquel Mariano i el forner Tomeu Arbona organitzen un taller de cuina i rebosteria conventual històrica. La cita tendrà lloc el divendres 6 de febrer de 2015, a les 18.30 hores, al Convent de la Immaculada Concepció de Palma.
Miquel Mariano i Vadell és un xef de Menorca molt popular gràcies a la cuina popular menorquina que ha ofert fins que s’ha jubilat al restaurant Ca n’Aguedet del Mercadal i, alhora, pels coneixements que té de la cuina de Fra Roger, el frare menorquí del segle XVIII que va deixar escrites les receptes que feia al convent. D’altra banda, Bartomeu Arbona i Figuerola és el forner del Fornet de la Soca i és un gran coneixedor, investigador i difusor de la cuina i la rebosteria antiga de Mallorca, de manera que formaran un duo molt ben compenetrat per fer arribar tot un llegat que avui dia encara és viu i, fins i tot, vigent.
L’acte comptarà també amb una xerrada gastronòmica titulada Els frares i la cuina: benefactors, dietistes i gurmets, que impartirà l’investigador Pep Pelfort, membre del Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca.
El preu de l’activitat, que està organitzada pel Fornet de la Soca i l’associació Fra Roger, és de 30 euros i les entrades es poden reservar al 676 62 03 42.
Fotos: Fra Roger / Fornet de la Soca