Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La Fira de Setembre de Manacor presenta un cap de setmana carregat de propostes. Gastronòmicament parlant, destaca la cinquena edició del Tast de Cervesa Artesana que comptarà amb un bon assortiment de tapes. En total hi haurà 7 firmes de cervesa feta a Mallorca com són Cas Cerveser, Toutatis, Ralf, Sullerica, Beer Lovers, Brut i Forastera.

La cita se celebrarà el dissabte 14 de setembre, a partir de les 19 hores, a la Plaça de sa Mora, on també tendrà lloc la primera edició del Summer Swing Beer Festival, de manera que el menjar i les birres es combinaran a la perfecció amb la música i el ball.

Un dels locals que hi serà present és el restaurant Bari. Norberto, el seu responsable, explica que prepararà una gran varietat de tapes i barquetes que destaquen per l’originalitat, com són el braç de gitano amb formatge blau, dàtils i nous, la carn de vedella a baixa temperatura amb salsa de mostassa i albercoc, i la miniquiché de pebres torrats amb formatge de cabra. „Ens encanta participar a totes les iniciatives de Manacor“, apunta Norberto, qui hi afegeix que ha preparat aquestes tapes pensant que es prenguin amb les cerveses dels tast per tal que combinin a la perfecció.

També hi podeu tastar especialitats del restaurant Complex s’Estació de Manacor. Des de fa un any, Antònia dirigeix aquesta cafeteria especialitzada en cuina mallorquina i arrossos. „Per al Tast de Cervesa Artesana, comenta Antònia, hem preparat dos plats que recorden el variat i que tenen l’ensalada russa com a plat comú“. De manera que podeu triar gaudir d’una bona ensalada russa amb pops amb salsa o bé amb llom amb esclata-sangs.

Les hamburgueses són el principal restaurant de la cafeteria Sa Clova, per això, també han preparat per a l’ocasió una proposta variada que consistirà amb una hamburguesa mixta de 110 grams, un hot dog i un sandvitx de pernil dolç i formatge. „La idea és oferir plats que agradin a petits i grans, per això també hi oferirem taules de cuixot salat i formatge i galletes d’oli amb sobrassada i mel„, explica na Maria Bel, una de les responsables d’aquest negoci.

També hi serà present Can Tòfol, amb una selecció dels productes dolços salats més representatius.

Totes les tapes tendran preus populars. Carles Grimalt regidor responsable de l’Àrea d’Activitats i Serveis Generals, anima a participar d’aquesta activitat.