Leider ist der Eintrag nur auf Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Tendrà lloc dia 5 d’agost, a partir de les 19 hores

Amb motiu de les Festes de Sant Salvador, Artà torna a viure una de les rutes de tapes més animades de Mallorca: es Voltí. En un ambient excepcional, centenars de persones surten al carrer per recórrer els bars i restaurants que han preparat tapes especials per a l’ocasió. Una activitat organitzada per l’associació s’Aplec.

Es Voltí se celebrarà dia 5 d’agost, a partir de les 19 hores, i començarà al Bar Ca Na Pili i acabarà amb una gran festa final al Pub Pas a Nivell. El preu de l’abonament és de 15 €, i inclou la camiseta i 10 tiquets.

El mateix dia 5, podeu continuar la festa amb el Talaiot Fest, amb música electrònica amb els amb els DJ Adrian Sánchez, Xavi Fernandez, Juan Garau, Rules i Curlling, que punxaran al Bar Talaiot. I a la mitjanit, hi haurà el gran castell de focs artificials, a càrrec de Pirotècnia Europlá.