Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Els olis d’oliva IndesinenterSon Catiu i Sa Cadernera es troben als primers llocs dels guardons internacionals que atorga anualment l’Escuela Superior del Aceite de Oliva (ESAO). Aquests tres olis d’oliva verge extra (OOVE) es troben emparats per la denominació d’origen Oli de Mallorca.

L’oli Indesinenter ha estat guardonat amb el 1r premi al Millor OOVE de les Illes Balears, a més de la distinció ‘Local Variety Award “en reconeixement a la gran tasca que fan amb la varietat Mallorquina”, segons ha apuntat l’organització d’aquests guardons. Es tracta d’un cupatge de les varietats ArbequinaPiqual Mallorquina, fruit de les oliveres sembrades a Andratx i a Sant Joan.

El segon premi ha estat per a l’oli de Son Catiu (Inca) també un cupatge d’Arbequina i Piqual; i completa la capçalera de la classificació el monovarietal de Piqual de Sa Cadernera, de les oliveres que hi ha a Palma, concretament a la carretera de Sineu.