/

Un suposat influencer es nega a pagar en un restaurant de Vigo

La seva actitud de caradura ha provocat el tancament de les seves xarxes socials i canal de Youtube

El restaurant A Tapa do Barril, de la ciutat gallega de Vigo ha estat víctima de la pocavergonya d’un personatge anomenat Borja Escalona.

L’autoanomenat influencer ha demanat una panada i s’ha negat a pagar-la. El restaurant ho ha denunciat i Escalona ha dit que els demandarà i els reclamarà 2.500 euros per promocionar-los.

Indignació general

Des del restaurant s’han mostrat indignats perquè no han contractat ningú per promocionar-se. En un comunicat expliquen que fa 50 anys que són oberts que no han contractat els serveis de cap youtuber o influenciador i que si ho fessin, hi hauria una sèrie de valors que haurien de prioritzar en el seu contingut: respecte, educació i empatia. També apunten que no hi ha cap document, telefonada o pagament que ratifiqui un suposat acord entre Escalona i el restaurant i que emprendran mesures legals. Finalment demanen a la gent que no deixin que aquest tipus de contingut i persones guanyin un salari fent polèmica „som milenars de persones que feim feina de valent dia a dia per treure endavant els nostres negocis i famílies. El nostre esforç paga molt més la pena“.

Sense autocrítica

L‘actitud d’Escalona ha provocat que Youtube li hagi tancat el canal. Tot i això, n’ha obert un de nou i hi ha publicat un vídeo en què ho explica la seva versió sense acceptar què fa malament: „jo em pensava que feia les coses bé…, que el meu contingut seria entès… que les meves formes serien, com a mínim, respectades…“ És a dir, ve a dir que ell no ha fet res malament i que és la gent que no l’entén. En el vídeo, de quasi 12 minuts de durada, s’acomiada de les xarxes socials i del seu canal de Youtube.

No és la primera vegada que aquest personatge ha demostrat la seva mala educació, prepotència i xuleria. Una d’aquestes ocasions va tenir lloc el 4 de març 2021, quan va assetjar, amenaçar i pegar a diverses persones a la Porta del Sol de Madrid. El podeu veure en acció, aquí.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat