/

1r Campionat Barista Arabay

Cafès Bay organitza la primera edició del Campionat Barista AraBay. La cita té com a objectiu oferir un espai als baristes de les Balears per treballar amb cafè d'especialitat i donar a conèixer la nova tendència del món del cafè

La cita tendrà lloc els dies 5, 6 i 7 de febrer de 2018, en el marc de la Fira d’Hosteleria i Restauració Horeca, en el recinte Palma Arena.

Cafès Bay organitza la primera edició del Campionat Barista AraBay. La cita té com a objectiu oferir un espai als baristes de les Balears per treballar amb cafè d’especialitat i donar a conèixer la nova tendència del món del cafè dins el marc de la fira Horeca d’hostaleria i restauració 2018.

El màxim de participants és de 8 persones. Les inscripcions seran vàlides fins el mateix 30 de gener a les 23.59 hores. Si se supera el màxim de participants, l’organització crearà unes prèvies on elegir, amb criteris propis, els 8 participants que cregui més convenients per al bon desenvolupament del campionat.

Inscripcions i informació

Podeu apuntar-vos-hi o demanar-ne més informació a: info@arabaymallorca.com o al telèfon 647189698 (Borja Salas).

Els participants hauran de lliurar als jutges:

  • 4 espressos (1 per a cada jutge).
  • 4 cappuccinos en tècnica d’abocament lliure, en què el més important serà l’estructura de la beguda (espresso, llet i crema de llet).
  • 4 begudes de creació lliure, amb o sense alcohol, que continguin cafè de la competició, en què el més important sigui l’harmonia de la beguda, que el cafè sigui protagonista i la creació de la beguda maride i les notes principals i predominants siguin les del cafè.

Els recipients per a espresso i cappuccino els lliura l’organització

  • Tassó espresso de vidre
  • Cappuccino en tassa cappuccino d’uns 220ml
  • Els recipients de la beguda de creació pròpia aniran a compte del participant

Premis

Cafès Bay i Horeca patrocinen el concurs. Els premis són els següents:

  • A tots participants se’ls obsequiarà amb un xec regal valorat per un 50% de descompte en cafè d’Arabay Store.
  • Al millor espresso: Premi: 150 € + Trofeu Placa Millor Espresso.
  • Al millor capuccino: Premi: 125 € + Trofeu Placa Millor Capuccino.
  • A la millor beguda de creació: Premi: 125 € + Trofeu Placa Millor Beguda de Creació.
  • Al millor barista:  Premi: 200 € + Trofeu Placa Millor Barista.

La cita compta amb la col·laboració de Formatges Burguera, Fontcafe Mallorca, Quality Espresso, Markibar Grinders, IES Juniper Serra (Dept.Hosteleria), Xorxios Speciality Green Coffee, Ascaso Factory, EHIB (Escola d’Hoteleria de les Illes Balears).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat