/

Activitats familiars i tast de cuina prehistòrica amb Artalaiòtica 2022

La quarta edició de la Diada Prehistòrica i de l'Antiguitat de Mallorca se celebra els dies 3 i 4 de juny, a més dels dies 15, 16 i 17 de juliol

El cap de setmana del 3 al 4 de juny serà ben interessant per a infants i famílies perquè Artà acollirà la primera part de la Diada Prehistòrica i de l’Antiguitat de Mallorca. Després de dos anys d’aturada, Artà acull la quarta edició d’Artalaiòtica amb un format més concentrat i àgil, amb activitats per a tota la família, productes artesans i propostes gastronòmiques.

La Fira s’inaugurarà el 3 de juny, a les 18.30 h a la sala de Na Batlessa, amb una taula rodona sobre l’estat de ses Païsses i una mostra de fotografia, ‘Una ullada al patrimoni arqueològic d’Artà’, d’Agustí Torres. A les 20 h hi haurà un tast talaiòtic amb degustació de productes propis d’aquella època. De fet, els assistents podran fer-se la idea, d’una forma actualitzada, d’allò què solien menjar els foners. L’entrada val 10 euros i es pot comprar al Teatre d’Artà dies 1 i 2 de juny de 17 h a 20 h i el mateix dia del tast fins a esgotar-les.

La segona jornada, dissabte 4 de juny, començarà amb un mercat amb paradetes de productes artesanals i gastronòmics als Jardins de Na Batlessa i es completarà amb diferents tallers lúdics gratuïts per a tota la família. L’horabaixa, a la Colònia de Sant Pere, hi haurà una passejada familiar fins a s’Arenalet de Son Colom.

La segona part d’Artalaiòtica tendrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juliol, amb la representació de l’obra ‘Foners, una odissea talaiòtica‘, escrita i dirigida per Rafel Brunet, al Jaciment de ses Païsses.

L’edició 2022 d’Artalaiòtica compta amb la col·laboració de l’empresariat local i s’emmarca en la iniciativa Artà a Cel Obert (ACO), de dinamització econòmica del municipi. A més, s’ha cercat la vinculació del Consell Insular de Menorca mitjançant la participació de Menorca Talaiòtica, Candidata a patrimoni mundial de la Unesco, que ha enviat material divulgatiu a les biblioteques del municipi i comptarà amb una paradeta al mercat de dissabte.

Podeu consultar el programa complet d’Artalaiòtica 2022 aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat