///

Consulta els menús del primer dia de la Mostra de Cuines de Calvià 2022

La primera jornada se celebra el divendres 7 d'octubre i té els restaurants de Palmanova Magaluf com a protagonistes

Aquest mes d’octubre de 2022, torna un dels esdeveniments culinaris més destacats, la Mostra de Cuines de Calvià, concretament l’edició de tardor.

Durant quatre caps de setmana, restaurants de diferents zones del municipi mostraran tot el seu potencial gastronòmic. La cita comença aquest divendres 7 d’octubre a Palmanova i a Magaluf.

Els restaurants que hi participen ofereixen diferents menús (entrant, plat principal, postres i beguda) a un preu més econòmic, amb la finalitat que més persones puguin conèixer els seus establiments, especialitats, cuines i serveis. És recomanable reservar taula ja que hi ha restaurants amb aforament limitat.

Els restaurants que hi participen i els menús que ofereixen són els següents:

TITANIC MAGALUF – Contralmirall Riera, LC. 8 (Magaluf)
Reserves:  635 595 548

  • Entrant: Frit
  • Plat principal: Rellom de porc amb salsa de Porto acompanyat de verdures de temporada i arròs basmati
  • Postres: Crema catalana
  • Beguda: Refresc, canya o copa de vi

Preu: 18€

OCEANS RESTAURANT – Plaça Jack Sasson (Magaluf)
Reserves: 618 190 324

  • Entrant: Raviolis de gamba vermella, salsa del seu coral i ou escalfat de guatlla
  • Plat principal: Cua de toro amb puré de patata estil Robuchon
  • Postres: Pastís Tatin de poma
  • Beguda: Aigua, cervesa, refresc o copa de vi

Preu: 18€

BONDI BEACH MAGALUF – Caravel·la, 7 (Magaluf)
Reserves: 637 635 310

  • Entrant: Saquets de carabassó farcits de gambes, acompanyats de patata dolça amb salsa romaní i tòfona (base de nata)
  • Plat principal: Strogonoff de pollastre amb bolets mallorquins i el seu arròs tradicional
  • Postres: Pastís Tatin amb gelat de vainilla
  • Beguda: Copa de vi o cervesa o refresc i aigua

Preu: 18€

NO STRESS WINE&PROSECCO – Passeig del mar, 12 (Palmanova)
Reserves:  971 772 732

  • Entrant: Carpaccio de bresaola amb infusió de llimona, oli extra d’oliva, ruca i formatge parmesà
  • Plat principal: Raviolis casolans amb farciment de burrata i funghi porcini saltats amb cirerols i alfàbrega
  • Postres: Fondue de xocolata blanca amb Ferrero Rocher i fraules
  • Beguda: Cola, vi, canya o refresc

Preu: 18€

RESTAURANT CIRO’S – Passeig del mar, 3 (Palmanova)
Reserves:  971 681 052

  • Entrant: Twister de llagostins i sweet chilli amb puré al tartuf i formatge parmesà
  • Plat principal: Wellington de gall de Sant Pere i sípia amb cruixent de ceba i aire de taronja
  • Postres: Quesadilla ametlada de gerds regada amb xarop de xocolata blanca
  • Beguda: Copa de vi Rioja, aigua, canya o refresc

Preu: 18€

VENEZIA DA LUIGI – Av. Pere Vaquer Ramis, LC. 2 (Magaluf)
Reserves: 971 896 018

  • Entrant: Amanida caprese
  • Plat principal: Tagliatelle amb gambes i boletus
  • Postres: Tiramisú
  • Beguda: Copa de vi

Preu: 16€

CASA DIEGO – Greco, 2 (Magaluf)
Reserves:  971 134 445

  • Entrant: Timbala de sípia amb cachelo de patata amb sobrassada i mel
  • Plat principal: Galta de porc ibèric al vi negre sobre puré de moniato
  • Postres: Llet fregida a l’asturiana
  • Beguda: Vi negre, rosat, blanc Rioja, cava, cervesa o refresc

Preu: 18€

RESTAURANTE AJIMOLÍ – Av. de la platja, 7, LC. 2 (Palmanova)
Reserves: 971 682 743

  • Entrant: Empanada argentina (vedella, pollastre, caprese o cuixot salat i formatge) o coca mallorquina amb mantega d’anxova i aladrocs, o de bolets i làmines de parmesà
  • Plat principal: Milanesa de vedella o napolitana amb patates fregides i ou o raviolis d’espinacs i ricotta amb bolets, amb un toc de pebre de cirereta molt i làmines de parmesà
  • Postres: Banoffee o cheesecake de mango
  • Beguda: Aigua o copa de vi o copa de cervesa

Preu: 18€

RESTAURANTE LAS PALMERAS – Av. Magaluf, 4 (Magaluf)
Reserves: 669 666 773

  • Entrant: Fideuada d’ànec i bolets
  • Plat principal: Tataki de salmó amb verdures i blat tendre
  • Postres: Milfulls de crema catalana
  • Beguda: Copa de vi o refresc

Preu: 18€

RESTAURANT POLIESPORTIU MAGALUF – Miño, s/n (Magaluf)
Reserves: 971 130 753

  • Entrant: Sarsuela de peix
  • Plat principal: Rellom de vedella al Porto amb patata a la crema
  • Postres: Pannacotta amb fruites vermelles
  • Beguda: Vi o aigua

Preu: 18€

EL BALCÓN – Contralmirall Pou, 2 (Magaluf)
Reserves: 675 182 069

  • Entrant: Musclos alla marinera o vitel toné
  • Plat principal: Espaguetis alla carbonara amb tòfona o espaguetis alle vongole
  • Postres: Xoriço de xocolata o pannacotta amb fruites del bosc
  • Beguda: Aigua i refresc (o canya o copa de vi)

Preu: 17€

EL GORDITO RESTAURANT – Blanc, 5 (Magaluf)
Reserves: 603 475 360

  • Entrant: Crema de marisc o entremesos variats amb ensalada russa
  • Plat principal: Garrons en salsa o lluç a la marinera
  • Postres: Pastís de la casa o flams naturals
  • Beguda: Vi o cervesa

Preu: 18€

CASA GARCÍA’S – Greco, 6, LC. 3 (Magaluf)
Reserves: 971 130 089

  • Entrant: Musclos amb trempó
  • Plat principal: Garró de porc amb Pedro Ximénez
  • Postres: Sorbet de llimona
  • Beguda: 1 copa de vi o 1 canya

Preu: 17€

VICTORY’S – Av. s’Olivera, 13. Bq 21 (Magaluf)
Reserves: 666 696 287

  • Entrant: Roll de llagostí en tempura, amb alvocat, cogombre i salsa teriyaky
  • Plat principal: Entrecot amb salsa de xampinyons
  • Postres: Banoffee
  • Beguda: Aigua, refresc o canya

Preu: 17€

MY THAI – Passeig del mar, 12 (Palmanova)
Reserves: 971 680 682

  • Entrant: Rotllo de primavera
  • Plat principal: Curri vermell amb llet de coco, pollastre, pinya i verdures mixtes
  • Postres: Pastís de pastanaga
  • Beguda: Vi o cervesa o aigua o refresc

Preu: 17€

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat