Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’Ajuntament de Campos ha organitzat, com cada any, una fira de maig ben atepeïda de propostes. Poesia, esport, cultura popular, música, teatre i coneixement es complementen amb actes lligats a la cuina, la ramaderia i la pagesia.

Algunes de les activitats que hi trobareu relacionades amb la gastronomia són:

  • Concurs Millor Pa Moreno de Mallorca: Dissabte, 11 de maig, a partir de les 10 hores, a l’Auditòrum podreu tastar tots els pans que hi participen. Els 5 millors que consideri el jurat, passen a la final del diumenge.
  • Pastura de Tapes: dissabte, 11 de maig, a les 19 hores, volta amb bicicleta per diferents bars i restaurants de Campos.
  • Agustina Sunyer, regidora de Fires, destaca que enguany hi ha com a novetat el Mercat de la Llet, on hi haurà un gran assortiment de productes lactis i derivats, com formatges, iogurts, gelats, brossat, el diumenge, de 9 a 14 hores, al recinte firal.

En aquest sentit cal destacar el Concurs Morfològic Selecte Reproductor Boví – Frisó, de caràcter estatal, que enguany arriba a la 39a edició. Se celebra al recinte firal i el divendres i diumenge hi jocs i manualitats per a infants amb envasos de Laccao (de 10 a 14 hores). Enguany hi participen 5 granges ramaderes de Mallorca (SAT Son Carrió, Hort de Son Moves, Can Roca, Ses Veles i Can Ros) i 12 de Menorca (Algendar d’en Gomila Maó, Binigafull, Binillobet, Binigarba, Cavalleria, LLuriac Vell, Son Bell Lloch, Son Piris, Son Quart, Son Usina, Torre d’en Quart i Torre Trencadeta), i les desfilades i el lliurament de premis es faran el diumenge.

Campos també té molt bona fama de fer-hi molt bon pa. Per això, diumenge es torna a celebrar el PApapa, gràcies al qual podreu tastar i comprar el pa dels forns de Campos, de 9 a 14 hores, també hi haurà un obrador en viu, perquè tots els visitants coneguin el procés d’elaboració del pa artesanal, i la gran final del Concurs del Millor Pa Moreno de Mallorca 2019. Un altre acte és la música, vermut i pa amb l’actuació de Marino e Marini.

A tot això cal afegir, les desenes i desenes de paradetes d’artesans i els menús especials que els restaurants ofereixen el dia de la Fira de Campos 2019 i que podeu consultar en aquesta imatge: