L’Ajuntament de Campos ha organitzat, com cada any, una fira de maig ben atepeïda de propostes. Poesia, esport, cultura popular, música, teatre i coneixement es complementen amb actes lligats a la cuina, la ramaderia i la pagesia.

Algunes de les activitats que hi trobareu relacionades amb la gastronomia són:

  • Concurs Millor Pa Moreno de Mallorca: Dissabte, 11 de maig, a partir de les 10 hores, a l’Auditòrum podreu tastar tots els pans que hi participen. Els 5 millors que consideri el jurat, passen a la final del diumenge.
  • Pastura de Tapes: dissabte, 11 de maig, a les 19 hores, volta amb bicicleta per diferents bars i restaurants de Campos.
  • Agustina Sunyer, regidora de Fires, destaca que enguany hi ha com a novetat el Mercat de la Llet, on hi haurà un gran assortiment de productes lactis i derivats, com formatges, iogurts, gelats, brossat, el diumenge, de 9 a 14 hores, al recinte firal.

En aquest sentit cal destacar el Concurs Morfològic Selecte Reproductor Boví – Frisó, de caràcter estatal, que enguany arriba a la 39a edició. Se celebra al recinte firal i el divendres i diumenge hi jocs i manualitats per a infants amb envasos de Laccao (de 10 a 14 hores). Enguany hi participen 5 granges ramaderes de Mallorca (SAT Son Carrió, Hort de Son Moves, Can Roca, Ses Veles i Can Ros) i 12 de Menorca (Algendar d’en Gomila Maó, Binigafull, Binillobet, Binigarba, Cavalleria, LLuriac Vell, Son Bell Lloch, Son Piris, Son Quart, Son Usina, Torre d’en Quart i Torre Trencadeta), i les desfilades i el lliurament de premis es faran el diumenge.

Campos també té molt bona fama de fer-hi molt bon pa. Per això, diumenge es torna a celebrar el PApapa, gràcies al qual podreu tastar i comprar el pa dels forns de Campos, de 9 a 14 hores, també hi haurà un obrador en viu, perquè tots els visitants coneguin el procés d’elaboració del pa artesanal, i la gran final del Concurs del Millor Pa Moreno de Mallorca 2019. Un altre acte és la música, vermut i pa amb l’actuació de Marino e Marini.

A tot això cal afegir, les desenes i desenes de paradetes d’artesans i els menús especials que els restaurants ofereixen el dia de la Fira de Campos 2019 i que podeu consultar en aquesta imatge: