Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’Associació de Cellers de Santa Maria del Camí ha començat la primera campanya de venda de vi novell, una iniciativa que coincideix amb la Festa del Vi Novell i de la Tapa.

Els 7 cellers (Jaume de Puntiró, 7103 Petit Celler, Sebastià Pastor, Son Crespí, Ramanyà, Macià Batle i Bodega Àngel) que integren l’entitat han creat un segell identificatiu i faran aquesta campanya de comercialització al supermercat Agromart de Binissalem, on es podrà tastar i comprar.

El vi novell és un vi jove que no ha tengut cap tipus de criança ni ha passat per bota. Des de fa 17 anys, l’Ajuntament de Santa Maria del Camí organitza la Festa del Vi Novell amb l’objectiu de donar-lo a conèixer i d’ajudar els cellers a divulgar-li. “Ara tocava fer feina per vendre’l”, exposa Ramon Servalls, president de l’Associació de Cellers de Santa Maria del Camí. Des de l’entitat esperen ampliar el nombre de comerços adherits a la campanya i han agraït a Agromart l’esforç que fan per acostar el producte de Mallorca als consumidors.