Els restaurants de Palma Cascall (al barri de la Gerreria), Es Bullidor (a la zona del Capitol) i Clandestí (a la barriada de Bons Aires) han apostat per oferir als seus comensals el plat més típic del Raiguer durant el temps de verema, els fideus de vermar. Es tracta d’una ruta culinària que també tendrà com a protagonistes a dos cellers de Binissalem: Ca’n Verdura i Soca-rel, que, respectivament, tenen a Tomeu Llabrés i Pep Rodríguez com a vinaters.
Segons explica el periodista gastronòmic Andoni Sarriegi, el restaurant Clandestí i el seu cuiner, Pau Navarro, prepararan aquesta delícia com a plat únic dia 23 de setembre, de 12 a 17 hores. També el restaurant Es Bullidor, amb Justo Miguel y Paulova Sastre al capdavant, oferiran fideus de vermar fins al divendres 29 de setembre. I per acabar la ruta, el dissabte 30 de setembre, Josep Clar i Itziar Seara, del restaurant Cascall, cuinaran fideus de vermar juntament amb altres tapes tradicionals com la llengua amb tàperes i la llampuga amb pebres.