Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Gabriel Lucas Dimmock y Davide Delago han organitzat tres activitats en què reivindiquen la figura dels sommeliers. Aquesta activitat s’ha fet  els mesos de juliol i agost a Palma al restaurant Clandestí de Palma.

Dimmock, millor sommelier de les Balears els anys 2018 i 2019 explica que la idea és donar a conèixer i poder valorar la feina dels sommeliers, uns especialistes en tastar i divulgar vins, licors, begudes, formatges i altres aperitius. “Moltes persones desconeixen la nostra tasca”, remarca Dimmock.

Per la seva banda, Davide Delago, subcampió del Campionat d’Espanya de Sommeliers de l’any 2019, apunta que es tracta d’un 4 mans, en què els comensals tasten la cuina, “mentre els explicam els vins, sakes i altres begudes, molt d’aquests difícils de trobar al mercat”.

A totes les sessions han penjat el cartell de complet i esperen fer-ne de noves properament quan arribin les festes de Nadal.

Fotos: Tarek Serraj