Gabriel Lucas Dimmock y Davide Delago han organitzat tres activitats en què reivindiquen la figura dels sommeliers. Aquesta activitat s’ha fet  els mesos de juliol i agost a Palma al restaurant Clandestí de Palma.

Dimmock, millor sommelier de les Balears els anys 2018 i 2019 explica que la idea és donar a conèixer i poder valorar la feina dels sommeliers, uns especialistes en tastar i divulgar vins, licors, begudes, formatges i altres aperitius. “Moltes persones desconeixen la nostra tasca”, remarca Dimmock.

Per la seva banda, Davide Delago, subcampió del Campionat d’Espanya de Sommeliers de l’any 2019, apunta que es tracta d’un 4 mans, en què els comensals tasten la cuina, “mentre els explicam els vins, sakes i altres begudes, molt d’aquests difícils de trobar al mercat”.

A totes les sessions han penjat el cartell de complet i esperen fer-ne de noves properament quan arribin les festes de Nadal.

Fotos: Tarek Serraj