/

Formatge Novícia, Premi Producte Ecològic de 2021

El millor aliment ecològic de l'illa d'enguany és el formatge Novícia, elaborat per la formatgeria Es Pinaró de ses Monges

L’Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha fet públic el veredicte del Premi Producte Ecològic de 2021. El millor aliment ecològic de l’illa d’enguany és el formatge Novícia, elaborat per la formatgeria Es Pinaró de ses Monges.

Novícia és un formatge blau de cabra ecològic fet a Son Macià (Manacor) per Maria Francisca Sitges i Miquel Villalonga. De fet, és el segon producte que fan que reben aquest premi, atès que l’any 2018 el varen guanyar amb el formatge Cabrer.

El concurs es va celebrar al celler Mesquida Mora de Porreres i hi varen participar 9 productes de Ses Terres, Jaume de Puntiró, Sense Nom Granola, Agromallorca Sat, Mr Sweet, Es Garrover de Mallorca i Es Pinaró de Ses Monges.

El jurat va destacar la gran qualitat dels participats i va estar format per membres de l’Ajuntament de Porreres, CBPAE – Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica, Apaema | Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Mallorca, GOB Mallorca, Terranostra Supermercat Cooperatiu, Conselleria d’Agricultura, Pesca i alimentació, Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, m2, Garden Hotels i Associació de Varietats Locals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat