Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’actor Imanol Arias ha estat el veremador d’honor de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Pla i Llevant Mallorca en un acte celebrat el 7 d’agost al celler Pere Seda de Manacor i en el qual es va donar el sus oficial a la verema 2019.

L’acte va començar amb la benvinguda que oferiren els amfitrions, els cosins Lluc i Tòfol Reus, propietaris del celler Pere Seda. Cal destacar que l’activitat va coincidir amb el 20è aniversari de la DOP Pla i Llevant, va comptar amb la participació dels vineters que la integren, que actualment són 14 cellers.

Per la seva banda, Imanol Arias -que és productor i un enamorat del vi- hi va fer un alegat en defensa la terra i va demanar que els mallorquins la continuïn defensant, un discurs que també va incloure bones paraules per als vins fets a Mallorca. L’acte va comptar amb la participació d’Antoni Bennàssar, president de la DOP Pla i Llevant, i de Gabriel Torrens, director general d’Agricultura del Govern de les Illes Balears, a més d’altres personalitats que no es varen voler perdre aquest acte.