L’actor Imanol Arias ha estat el veremador d’honor de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Pla i Llevant Mallorca en un acte celebrat el 7 d’agost al celler Pere Seda de Manacor i en el qual es va donar el sus oficial a la verema 2019.

L’acte va començar amb la benvinguda que oferiren els amfitrions, els cosins Lluc i Tòfol Reus, propietaris del celler Pere Seda. Cal destacar que l’activitat va coincidir amb el 20è aniversari de la DOP Pla i Llevant, va comptar amb la participació dels vineters que la integren, que actualment són 14 cellers.

Per la seva banda, Imanol Arias -que és productor i un enamorat del vi- hi va fer un alegat en defensa la terra i va demanar que els mallorquins la continuïn defensant, un discurs que també va incloure bones paraules per als vins fets a Mallorca. L’acte va comptar amb la participació d’Antoni Bennàssar, president de la DOP Pla i Llevant, i de Gabriel Torrens, director general d’Agricultura del Govern de les Illes Balears, a més d’altres personalitats que no es varen voler perdre aquest acte.