En un bol dipositeu la nata, la crema de formatge, la llet condensada i la llet sencera, i bateu. Afegiu la mel
Es bull la beguda de soja amb la canella, vainilla i pell de llimona.
Es fa una crema anglesa amb els vermell d'ou
Tritutar 4 prèssecs paraguaios amb 200ml de llet condensada i 200 ml d'aigua. Posar el resultat en motlles i congelar.
Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta. Posar el resultat en motlles i congelar.
Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en
Gelat de tomàquet
En un bol preparem el mix per gelats, per això posem tots els ingredients en un bol i basta que els barregeu
Rentar i treure els pinyols de les cireres. Posar-les en un bol juntament amb el sucre i el rom, barrejar i deixar
ELABORACIÓ
Posar la llet, el sucre i l'extracte de vainilla en una olla i portar a ebullició.
Baixar el foc i deixar bullir destapat
Barrejar 200 ml de coulis de cirera amb 200ml de llet condensada i 150 ml de llet. Posar el resultat en motlles
Posau les avellanes senceres en el recipient de la batedora i bateu-les fins que estiguin ben picades.
Pel trossets de cookies: Batem la mantega amb el sucre morè i blanc.
Batre 150 ml de nata amb 220 g de Ricotta fins semimuntar-la. Posar-la al congelador. Quan estigui gelada, passar-la pel la batedora.
Triturar unes fulles de menta amb el suc d'una pinya. Posar el resultat en motlles i congelar.
Triturar 125 g de gerds amb 2 iogurts, 100 ml de llet i 2 cullerades de sucre. Posar el resultat en motlles
Batre 400 ml de nata amb 3 cullerades de xucre fins muntar-la. Afegir tres cullerades de pinyons i barrejar suaument. Posar-la al
1.Primer farem el tambor d'ametla, que podeu veure la recepta aquí. En picarem 200 g fins, i els altres 200 g els

