Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La 22a edició del Campionat Millor Sommelier de les Illes Balears ja té guanyador. Es tracta de Julianna González que després de superar diferents proves d’aquesta cita professional ha estat considerada com la millor sommelier. Actualment treballa a La Bodeguita, a Palma, però ha treballat i s’ha format al restaurant Es Racó des Teix de Deià, amb Josef Sauerschell iNori Payeras, i on també va coincidir amb el sommelier Davide Delago.

El segon lloc ha estat per Josep Maria Juhé, del restaurant Baiben de Port Portals (Calvià) i el tercer guardó, per al menorquí afincat a Mallorca Manu Morales, professor de formació professional de Serveis en Restauració de l’IES Calvià.

Tant González com Juhé representaran les Illes Balears al Campionat de Sommeliers d’Espanya, juntament amb Gabriel Lucas i Davide Delago, que se celebrarà el dijous 2 d’abril en el Salón Gourmets de Madrid.. “Serà la primera vegada que quatre representants en aquesta cita”, explica Daniel Arias, president de l’Associació Balear de Sommeliers (ABS).