//

La Fira de Porreres torna amb tot l’esplendor

Es farà dia 30 d'octubre, tot i que les activitats del programa arriben al proper 26 de novembre

Aquest diumenge, 30 d’octubrePorreres celebra la Fira, una proposta esperada a la comarca del Pla per l’atractiu d’activitats que s’hi han organitzat. Hi haurà una mostra d’eines antigues de tracció animal, exposició d’aus rapinyaires i motos antigues, a més d’una demostració de forja de ferradures per a cavalls. El producte local i l’artesania compartiran protagonisme amb els jocs infantils, la ballada popular i el combat de glosat. El teatre hi tendrà cabuda amb l’obra Viu mallorquinament de Toni Gomila, el mateix dia 30 d’octubre; i la representació de Fils de Vida, de la companyia Iguana Teatre, amb Marina Nicolau, Salvador Oliva i Irene Soler, el proper dia 5 de novembre.

Francisca Mora, batlessa de Porreres, comenta que la Fira “s’ha convertit en un referent de la vida social, comercial, cultural i econòmica” del municipi.  També remarca l’àmplia oferta de paradetes que hi haurà i l’extraordinària feina que fa tothom perquè sigui possible.

Per la seva banda, Maria Antònia Veny, regidora de Comerç, remarca que es recupera la mostra d’animals autòctons i “la tan apreciada Mostra de Productes Locals”.

El programa abasta del 27 d’octubre fins al 26 de novembre.  Entre les propostes, hi trobareu una ruta saludable el dilluns dia 7 de novembre i un taller de competició poètica (poetry slam) amb Sion Capçana. El dissabte 12 de novembre; a més del concert de Marala de dia 19 de novembre, amb Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Montfort, que presentaran l’espectacle Jota de Morir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat