Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La botiga i distribuïdora de vins Catavinos acaba d’inaugurar un nou espai gastronòmic. Es tracta de Líquido & Sólido, un lloc que neix amb la idea de sorprendre oferir experiències innovadores i creatives.

Daniel Arias, sommelier i director comercial de Catavinos, explica que “hi estan implicats cuiners i cuineres de prestigi, coctelers, pastissers, forners i professionals de diferents àmbits, com ara cafeters experts, excel·lents destil·ladors”.

El nou espai s’ubica al pis superior de Catavinos, al polígon de Can Valero de Palma, i s’hi poden dur a terme sopars i dinars privats, àpats d’empresa, tasts, cursos a més de cursos i exàmens de WSET (Wine and Spirit Education Trust), una entitat internacional en certificació en vi, begudes espirituoses i sake fundada a Londres el 1969 i tota una referència mundial en el sector.

Vilislav Vili, gerent de Catavinos, explica que el local té una maquinària de darrera generació de Fagor. A més a més, l’espai està decorat amb obres de l’artista Sílvia Baker de Perkal.

Bona mostra del potencial de Líquido & Solido de Catavinos són els cuiners i cuineres que han participat a la presentació: Bernabé Caravotta, Tomeu Martí, Ariadna Salvador, Igor Rodríguez, Jonay Hernández, Irene Gutiérrez, Stalin Segura, Jaume Colombàs, Roberto Pons i Martín Rodríguez.