La botiga i distribuïdora de vins Catavinos acaba d’inaugurar un nou espai gastronòmic. Es tracta de Líquido & Sólido, un lloc que neix amb la idea de sorprendre oferir experiències innovadores i creatives.

Daniel Arias, sommelier i director comercial de Catavinos, explica que “hi estan implicats cuiners i cuineres de prestigi, coctelers, pastissers, forners i professionals de diferents àmbits, com ara cafeters experts, excel·lents destil·ladors”.

El nou espai s’ubica al pis superior de Catavinos, al polígon de Can Valero de Palma, i s’hi poden dur a terme sopars i dinars privats, àpats d’empresa, tasts, cursos a més de cursos i exàmens de WSET (Wine and Spirit Education Trust), una entitat internacional en certificació en vi, begudes espirituoses i sake fundada a Londres el 1969 i tota una referència mundial en el sector.

Vilislav Vili, gerent de Catavinos, explica que el local té una maquinària de darrera generació de Fagor. A més a més, l’espai està decorat amb obres de l’artista Sílvia Baker de Perkal.

Bona mostra del potencial de Líquido & Solido de Catavinos són els cuiners i cuineres que han participat a la presentació: Bernabé Caravotta, Tomeu Martí, Ariadna Salvador, Igor Rodríguez, Jonay Hernández, Irene Gutiérrez, Stalin Segura, Jaume Colombàs, Roberto Pons i Martín Rodríguez.