Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El cuiner francès Ludo Neau és el responable de la carta del restaurant On Top de Calvià. Situat a la privilegiada terrassa de l’hotel OD Port Portals, ofereix una carta suggerent i variada amb plats com el bacallà amb salsa d’all negre i ensalada poma i fonoll, els raviolis de foie amb mantega de sàlvia, el braç de me amb albercoc, ametla i verduretes, el tàrtar d’ànec amb plàtan frit i ou de guatlera, a més de propostes inspirades en la cuina oriental com el saam de xulla ibèrica amb maonesa de hoisin (típica salsa xinesa preparada amb soja, all, vinagre i xile), el poké de salmó amb wakame i quinoa, entre altres.

De postres hi prepara una interpretació creativa de les postres mallorquines més típiques com un gelat d’ensaïmada amb confitura de taronja, crema de licor d’herbes…, a més de propostes més clàssiques com el pastís de formatge.

El restaurant només obre el vespre de les nits d’estiu i convé reservar prèviament al 971 67 59 56.  El preu mitjà és de 20-30 euros.