El cuiner francès Ludo Neau és el responable de la carta del restaurant On Top de Calvià. Situat a la privilegiada terrassa de l’hotel OD Port Portals, ofereix una carta suggerent i variada amb plats com el bacallà amb salsa d’all negre i ensalada poma i fonoll, els raviolis de foie amb mantega de sàlvia, el braç de me amb albercoc, ametla i verduretes, el tàrtar d’ànec amb plàtan frit i ou de guatlera, a més de propostes inspirades en la cuina oriental com el saam de xulla ibèrica amb maonesa de hoisin (típica salsa xinesa preparada amb soja, all, vinagre i xile), el poké de salmó amb wakame i quinoa, entre altres.

De postres hi prepara una interpretació creativa de les postres mallorquines més típiques com un gelat d’ensaïmada amb confitura de taronja, crema de licor d’herbes…, a més de propostes més clàssiques com el pastís de formatge.

El restaurant només obre el vespre de les nits d’estiu i convé reservar prèviament al 971 67 59 56.  El preu mitjà és de 20-30 euros.